Making enemies is good

Har ni tänkt på hur många fiender vi har omkring oss i samhället? Alla jävlar är en potentiell fiende som en dag kan komma att påverka stora delar av ditt liv. Alla människor är konkurenter till de jobb du vill ha, till den lägenhet du vill ha.

Tänk till exempel då du ska lyxa till det och grilla en majskolv till helgen och du finner till din stora fasa att kylboxern gapar tom. Då är det någon jävel, säkert inte långt borta, som har gjort ett intrång i ditt gastronomiska liv.

Tänk dig då du ska åka buss och finner till dina stackars bens olycka att bussjäveln är smockfull. Du ser dig omkring och tittar noga på alla misslyckade människor som har tagit din platsi brist på deras okunskap att ta körkort.

Tänk när vintern och varit jävligt lång och hård och man har att välja på avtryckaren eller en charter till solen och den vänliga rösten på andra sidan telefon meddelar att det tyvärr är fullbokat. Då vet man ju att det är någon blekfet medelålders man med en något överviktig fruga och två oönskade barn som sitter och gör playan fulare.

Så tänk på det nästa gång ni sätter näsan utanför dörren. Att alla är emot dig...

RSS 2.0