God of thunder

För några dagar sedan lade jag ut tvåtusen spänn för att få se dessa nissar i sommar:


Nån som har hört talas om Thor..?

...för i år har Sweden Rock Festival lyckats med att få dit alla storstjärnor....

Same shit different day

Jag hatar institutioner som man står maktlösa inför. Bland annat CSN som har min ekonomiska trygghet i sin hand. Detta är beskedet som går att läsa om vad som händer med min ansökan som inkom in för två veckor sedan:

Din ansökan om studiemedel har kommit in till CSN. Vi kommer att fatta beslut så snart som möjligt. Om det saknas uppgifter kommer vi att skicka ett brev till dig.


Betyder egentligen:

Vi tror att ditt tiggeri om bidrag har kommit in till oss. Vi tycker att du är en snål jävla parasit som besvärar oss och vi lyfter inte ett finger för att ge dig några pengar för att vi är lata feta jävla kontorsråttor som pillar navelludd dagarna långa. Vi har faktiskt inte en jävla aning om vi tänker ge dig dina pengar som du är berättigad till. Våga inte ringa oss, för då skriker vi åt dig i telefon och hävdar att vi inte kan göra ett skit för att snabba på våra feta arslen!

Journey to the center of the mind

Varför känns det ibland som om man lever i en Kafkainfluerad värld där ingenting är lätt när det är svårt. Känslan av maktlöshet kan ibland te sig vara total. I en värld där normerna ej får brytas, för då ska du straffas. Där glädjen rinner ut i tomhet och man finner sig maktlös på havets vågor. I en värld där ens bästa aldrig duger, i en värld där drömmar aldrig gavs. I en gråzon mellan lycka och sorg. Det känns som jag ibland skriker åt döva och pekar finger åt de blinda.

Free speech for the dumb

Hittade följande kommentar på en blogg, och jag hoppas från botten av mitt hjärta att människan som skrivit detta är fullt medveten om vad texten ger ut för konnotationer om sig själv till de som ser den. Därmed hoppas jag innerligen att den är skriven med all självdistans världen har att erbjuda. Annars ska jag utfärda en belöning som uppgår i en skälig summa för den eller de som eliminerar denna varelse. Här nedan följer tragiken i sitt ursprungliga format:

"aw cutie, taaack så jättemycket! ;*
klicka gärna till mig på bloglovin om du har lust att prenumerera ^-^ kramkalas :>"

På följande punkter har jag motiverat att en eliminering är befogad:
  • Bara fenomenet att kommentera och göra menlösa inlägg är patetiskt
  • Att blanda engelska och svenska a la Victoria Muppstedt talar ju för sig själv
  • Felstavning på "tack" (Det värsta är att det förmodligen är medvetet felstavat)
  • Att göra reklam för sin egen skitblogg och att någon ska "prenumerera" på den får mig att önska att datorn aldrig uppfanns
  • Användning av suspekta tecken som gör texten näst intill omöjlig att läsa är ju ett jävla genidrag
Att avsluta sin hälsning med "kramkalas" får mig iofs att inse att personen i fråga inte är äldre än 13 och därmed kanske jag har lite mer förståelse för den begränsade intellegensen...

Holier than thou

"Before you judge me take a look at you
Can't you find something better to do"

RSS 2.0