I'll be home for christmas

Nu när vi står inför högtidernas högtid, X-mas - THE högtid, det mest upphaussade spektaklet under året så tänkte jag lista några personer som man kan bjuda in på julafton för att sätta lite fart på skiten:

01 Jesus
Här kommer det att skapas motsättningar när Jesus inser att ni tillber ett pimpat träd, att det är bra mycket mer julklappar än vad han fick av de tre snåla vise männen samt att Kalle Anka klockan tre är en heligare ritual än julottan. 

02 Willie från Bad Santa
Billy Bob Thorntons bittre och lätt alkoliserade rollfigur är ett givet inslag i julfirandet. Ni kan pynta o fixa o dona hur mycket som helst, men här har vi en kille som bokstavligt talat kommer att pissa på hela julen.

03 Grinchen
Ja jag vet att han blir snäll i det sedvanliga Hollywoodending-stuket men en gång i tiden var han en elak jävel som skulle kunna krossa glädjen hos barnen genom att sno deras inslagna materiella ting....för det är ju om dessa julen handlar om....eller?

04 Jultomten
Här är en kille som är ledig de flesta dagar av året men jävlar vad han får jobba som en jude under juletiden. Jag kan bara föreställa mig vilket gnäll han skulle kunna komma med de få minutrarna han kan tänkas avvara i julklappsutdelningen. Polarisen smälter, renarna har fått mul- och klövsjuka, nissarna kräver bättre kollektivavtal, tomtemor sexstrejkar och släden bidrar till hans hemorojder.

05 En random AFA-medlem
Invirad i sin skitiga palestinasjal och med en rosettprydd gatsten i handen kommer saten att sitta o upprepa "Julen är kapitalismens klimax" som ett mantra tills farbror Sven bara blir tvungen att prova sin nya tvåtusen-kronors elborr från Black & Decker...

06 Adolf Hitler
Om ni vill höra O Tannenbaum på skönsjungande tyska är detta killen som ska bjudas. Sen ska han ju bjudas för att han är så himla trevlig ockå...


RSS 2.0