Lovecats

Eftersom min och min flickväns katt börjar bli könsmogen, eller för att citera Ebba Grön: Hon är ung & kåt, så tänkte jag härmed lista en Topp 10 lista på "Potentiella hankatter till henne":


01 Oliver från Oliver & gänget
Strykarkatten i New York kanske inte är det bästa sällskapet men fördelen är att vi har en hel ocean emellan oss och kattfan.

02 Pelle Svanslös
Okej, han har kanske ingen svans (men det var ju tur att råttan bet av DEN svansen i alla fall). Enda negativa är att han reda har en flamma i Maja Gräddnos, men Missemao får väl jama så där charmigt som bara hon kan.

03. Bagheera från Djungelboken
"Kom igen katten det svänger ju". Jag vet att han inte är en riktig katt men han verkar ansvarsfull och lite stel så vårat yrväder till katt kanske skulle bli en bra motvikt till djungelkatten.

04. Ernst Stavro Blofelts katt
Den vita angorakatten som tillhör en galning som försöker ta över världen passar nog bra till Missemao som har samma planer, dock i mindre skala. Men att ta över lägenheten är ju alltid en början.

05 Katten Gustaf
Ja han må uppträda som en gammal tjock kastrerad hankatt men vi får väl sy en liten korsett och stay-ups åt Missemao så ska vi nog få se på andra bullar.

06. Findus
Pettsons katt, vilken jag inte riktigt kan könsbestämma, kan vara en möjlig kandidat om det visar sig att katten är en hankatt.

07. Aslan
Lejonet i Narnia är en kille med makt som inte många honor skulle tacka nej till. Enda motsättningen dem emellan är att han skapar världar - Missemao förstör dem.

08. Church från Jurtjyrkogården
En lugn och timid katt som efter en tripp to hell and back är ett riktigt vilddjur. Så om Missemao gillar lite hårda tag har han nog latexdräkten och piskan redo.

09. Azrraël
Gargamels katt som är minst lika usel som honom att fånga smurfarna. Det är nog inte tidernas vackraste katt, men what the hell, Missemao är ju inte det heller.

10. Katten Jansson
Dunderhonungssmugglaren från Höga Berget. Farmors dopinghantlangare. Jag tror visserligen att katten inte är helt straight men det finns inte så många andra katter och Missemao vet att hon inte kan gå på förstasorteringen.

Kommentarer

Free speech for the dumb:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0